2002 - 2006 W211/S211

Срок владения: less than 6 months

Салим: Бұл көлік жай ғана темір емес — бұл стиль, жайлылық пен сенімділіктің символы. Артықшылықтары: • Комфорт: Іші кең, былғарымен қапталған орындықтары өте ыңғайлы. Ұзақ жолда шаршамайсың. • Жүріс сапасы: Жолда өте жұмсақ жүреді, ямаларды сезбей кетесің. Жүргенде қалқып жүргендей әсер аласың. • Көркі: Классика мен беделділіктің нақты үлгісі. Қарапайым емес, ерекше. • Қауіпсіздік: Неміс сапасы — әр детальда сенімділік бар. ABS, ESP, алдыңғы және бүйірлік подушкалар бәрі бар. • Қозғалтқыш: M112 немесе M113 секілді моторлар ұзаққа шыдайды, дұрыс қарасаң, мүлде мазаламайды. Күтімі: Қолыңнан іс келсе — бұл көлікке қарау қиын емес. Оригинал запчасттар мен уақтылы май ауыстыру — жетеді. Оған сай көліктің рахатын көресің. Қорытынды: W211 — тек көлік емес, мінез. Іздеп жүргенің — жайлылық, бедел және нағыз ер көлігі болса, W211 сенікі. Көлікті бір алғаннан кейін түсінесің — неліктен бұл модельді адамдар әлі күнге дейін жақсы көреді.

Mercedes-Benz E-Класс

2004 year, КПП Автомат, 3.2 л.

Срок владения: more than 2 years

Ser: У автомобиля очень красивый дизайн на сегодняшний день он выглядит порой лучше новых автомобилей 2025г, расход топлива по трассе при скорости 105 км/ч 8 л загруженность четыре человека, при скорости 140 км/ч расход топлива 10 литров загруженность салона 3 человека. При том что у меня полный привод, штатная музыка играет достойно. Когда человек покупает машину неважно какой марки машина должна быть достойном состоянии критиковать можно любой автомобиль если он в плачевном состоянии. Mercedes как вино с годами только лучше всем удачи.
Перевод может быть неточным
Плюсы
acceleration
mobility
vehicle size

Срок владения: less than 6 months

7QARAKSHY: W211 E320 Anantgarde Бұл машинаға мінсен басқа көлік мінгін келмей қалады, Для себя алсан ғана ал! Таксовка немесе Қаражатым жетпей қалады десен не советую! Жүрісі бәрі разгон идеал, 3, 2нін өзі тартады күтіп айдасан, сосын 5, 5 и 6, 3 алғын келеді онын кайфы бөлек болады бірақ обслужкасы қымбат, но ұзақ жүріп береді, еш өкінбейсін мінсен, 20 жылдай өтседе салондағы машиналардан мың есе артық, бір өкініштісі бұндай мерстерді ендігі новый заводтан қайталап шығармайды, Шығарса қуана алар едім, Минимум 100-150мың лично артық тенген қалтанда тұрса болды бір жөндетіп талай жерге апарады жолда қалдырған емес, Тойота немесе Лексус алам деп жүргендерге кеңесім осы Машинаға жетпейді ремонттары почти бірдей азда емес кемде емес! 3, 2 нін расходы қалада 14-15литр жейді яғыни 5 обьемнын расходымен тең. Главное мотор май жемейді теппейді, 7000км сайын мотор майын ауыстырып отырасын 40мыңға мықты майдан и мотор жайлы ұмытасын келесі 7000км ге дейін тағы жүреді ойланбай, тек бензин ғана расход кетеді, ал ремонт жағына келетін болсақ бір плотно полный жасап алып 8-9 айдай жүруіне болады! Кететіні тек сол ходовка и майда шүйе! Арзанын салсан аз жүресін, қымбатын салсан көп жүресін! Качественный запчасть тар ғана салу қажет! Аларда машинанын главный моторы жақсы болса болды m112 мотор ен надежный мотор советую естерінде болсын! Кететіні тек гур майы рульде, себебі сондай ауруы бар, но бірак ол проблема емес! Сөздін қысқасы стоит алуға ремонт онша көп деп қорқытпая қояин айына 180-200мың тауып отсан смело алуға болады кароче сәттілік бәріне, қазағым тек жақсы көлік мінсін деймін. Жоғарыда айта кеткендей Тойота 20 стоит алуға! Лексус ешкімге не советую ремонтыда қымбат өзіде журісіде тартпайды бағалары 7-8млндай удай, и сырты ғана әдемі аттак таза шрот в пустоту кетет тенген көргесін айтам, Аттак эконом қалайтын жандарға Хьюндай акцент немесе Вольксваген поло 1, 6 обьем жарайды бірақ тартпайды, чисто адреналин еркіндік қалайтындарға 211 ұсынам, сосын Нағыз экономичный машина и тартатын 3, 2 ұқсайтын w211 Е240 Мерседес Elegance өзіде стоит алуға! Самый надежный расходы аз қалайтын жандарға алуға болады 3, 2 ден кем емес почти бірдей, 2002-2003 жылғылар әдемі, болды айтып біттім сауболындар, көп қыртып жіберді деп отқан шығарсындар но біле жүрген дұрыс деп ойлаймын менен кішкене совет болсын
Перевод может быть неточным
Плюсы
acceleration
Build quality
Минусы
Cost of maintenance

Срок владения: less than 6 months

Ars: В целом мерс я полюбил. Это мой первый опыт владения мерсом. Сразу чтоб понимали о чем я пишу, я скажу что я купил мерс по низу рынка поэтому много чего вылезло. Ставил все запчасти оригинал и диагностика только Стар (специальная для мерсов). Управление мне понравилось но конечно не то что у бмв, зато подвеска лучше и более комфортная, реально плывешь. Мерс это комфорт, бмв это спорт. Сейчас хочу попробовать бмв, все таки я не старик и хочется что-то маневренное да и боком позалетать и так чтоб ходовка не отваливалась, мерс не рассчитан на это, лучше бмв брать для этого. Нижу я распишу расценки чтоб было понятно какая стоимость обслуживания. Еще дополню, что стоимость обслуживания дороже чем у тех же акцентов (думаю это понятно). В целом если бабки есть то можно держать такой авто, хотя бы чтоб расходники ставить оригинал и Бензу заливать. Вот расценки на то что я менял, вся стоимость в тенге расписал, все оригинал: Покупка машины 3, 7 млн курс покупка доллара 488 тенге Диагностика 10к Свечи бош 36к свечи 10к работа — 363005 км Сбц блок обнулили 40 Масла фильтра движок 37к коробка 41к Шланг 10 к Бочок антифриза и ремкомплект на теплообменник 31700, работа 15000 тг Крышка антифриза и карбы 19000 Прошивку на евро 2 40000тг Доп Насос бош 25000тг Подкрылки 7000 клипсы 1650тг Моторчик омывателя 3000тг Селектор передач 40000 Ресивер 40000 Работа 25000 Плата коробки 73000 и работа с мелочью 32400 Лямбда 40000 Ремень, ролик, помпа антифриза 49000
Перевод может быть неточным
Плюсы
acceleration
mobility
passenger compartment capacity
vehicle size
Минусы
Cost of maintenance

Mercedes-Benz E-Класс

2005 year, КПП Автомат, 3 л.

Срок владения: more than 2 years

Саид: Первая машина которую взял в свои 20 лет. Пригнал с Бишкека, так как там они живее и дешевле намного, когда еще можно было ездить, Машина шикарная, кто бы что бы не говорил, объем 3 литра м272 двигатель, 7g ступка. Разгон машины офигенная, комфорт на высоте, жил на два города Алматы/Бишкек Часто ездил, ни разу не подводила и после долгой поездки — спина вообще не болит, тем более Пятая точка:) Владел 3 года, куда только на ней не ездил, на такой машине везде кайф ездить. И на или спускался и на Кольсай ездил и на иссык куль. Всем совет кто берет первый раз эту машину, проверяйте сбц через комп, да, не дешевые они, но и не дорогие! За то тормозят намного бодрее чем обычные тормоза С 200кмч до 100кмч за пару секунд скинет скорость, да и не будет кидать по сторонам, и еще недавно после продажи свой, пошел смотреть точно такую же, и заметил что у многих машин 8/10, гниет снизу, где передние арморы, прям за ним увидите И кто берет берите с кожаным салоном, что бы везде была кожа даже на дверной карте
Перевод может быть неточным
Плюсы
acceleration
Cost of maintenance
Минусы
passenger compartment capacity