Досхан:Мен бул опелди алуым себеби мен сервисте жумыс жасаймын и бир клиент опель астра мен келеди караймын адеми салон адеми кузов тоже содан ой кетти осы опельди алам деген и колесадан карап отырып осы опельди унаттым кордим алып келдим. Машине издеген жигиттерге айтарым ози арзан запчаст тоже арзан опель дурыс екен онын ишинде универсал зат жук салсанда керемет сосын тагы айта кететин жайт бул опелдин экотек маторы емес простой 8 кл дурыс екен. Саттилик жигиттер менен совет болсын опель астра универсал алыедар
Проходимость
Минусы
Мультимедиа
Opel Astra
2004 года, КПП Автомат, 1.6 л.
Срок владения: Более 2 лет
Богдан:Идеальный автомобиль для города, вообще не прихотливый, запускался в любой мороз!
Единственное если у вас нет времени покопаться в авто то не советую брать на экотеке индекс Z16XE
Берите обычный 8 клапанный двигатель и будет вам счастье!
В общем за свои деньги это самый хороший вариант!
Я владел как раз таки этим самым Z16XE, этот двигатель любит хорошее масло, твое внимание и хорошие запчасти. При должном обслуживании тоже вполне отличный вариант!
В общем ищите живой вариант и наслаждайтесь!
Opel Astra
1998 года, КПП Автомат, 1.6 л.
Срок владения: Более 2 лет
Саттар:2019 жылы сәуір айында сатып алдым, көп адамдар ұнатпайды опель деп, жаман көлік, шаршатады деп. Мен сатып аларда қорықтым, бірақ аларда жүріп көріп ұнатып қалдым не болсада тәуекел деп бірінші рет опель алдым, және 2024 жылы мамыр айында саттым. Шынымды айтсам өте жақсы көлік, жұмсақ жүреді! Трассаға шығып көрмедім, қала ішінде жүрдім. Такси болмаған, тек уақытылы ГРМ ременін және майын фильтрін ауыстырып отсаң керемет көлік! Мен қарамай айдап ГРМ ременін үзіп алдым 16 клапанды экотек еді, жақсы мотористке салдырту керек. Ешқандай каприз жоқ егер көлікті дұрыс айдап уақытылы қарап істетіп отырсаң.
Проходимость
Opel Astra
1999 года, КПП Автомат, 1.8 л.
Срок владения: Более 2 лет
Тимур:Ассалау мағалейкум! Бұл менің үшінші опелім. Бірінші опель 1998жылғы универсаль 1.8 қозғалтқыш күшімен болды оны мен үш жыл аямай жылқыға салдым, ходовкасы деген мықты, қыста анау-мынау көлік жүрмеген жермен жүреді қардың суреті бар акппның жанында, соны басасында айда тілебер қарды.
Қазіргі мініп жүргенім екі жылдан асты олда мықты бірақ далаға салғаным жоқ, екі жыл бұрын алғанымда маторы май жейтін сонымен әлі жүрмін, шумкасы көп көлікке қарағанда өте тамаша, трассада 160 ойланбай ұстайды. Жақсы қымбат сайман салсан көп жүреді. Өзіме ұнайды. Көбісі шошиды экотек деп білмеймін не үшін шошитынын. Тойотаны мақтайдығой елдің бәрі өзіме ұнамады 30касыда болды нәзік, эстимада болды алған бетте бір аптадан сон маторы кетті 2007жылғы болды еще Япониядан келген бетітін. Самый главный кузовы жақсы болса болды опельді алған кезде, матор толып тұр бағасыда қымбат емес тойотаға салыстырғанда. Вообшем любой машинаға күтім керек.